Over mezelf

Zoals velen al weten is mijn naam Dorien Schaap. Ik heb leren quilten in Groot Brittannie (1998), waar ik 3 jaar gewoond heb. Na een kort verblijf in Nederland ben ik daarna met mijn gezin naar Curacao verhuisd, en heb daar samen met de eigenaar van Bernina Modes enkele quiltcursussen opgezet. Zelf heb ik 2 jaar de basiscursus gegeven en enkele workshops zoals Hawaiian en quilt-as-you-go. Ik kan dus heel goed quilten in “inches”, terwijl ik bij cm nog steeds  moet nadenken. Eenmaal terug in Nederland, wilde ik toch weer wat doen met quilts en mijn passie voor stoffen. Hieruit is Quiltboutique ontstaan. Natuurlijk zijn er heel veel winkels en online mogelijkheden voor quilters, dus wil ik graag het quilten een eigentijdse ‘look’ geven. De stoffen van Amy Butler, maar ook andere designs passen heel goed in dit concept. Met de Homedecor-stoffen is ook mijn passie voor tassen maken begonnen. Geen tekort aan creatieve uitdagingen dus!

 

 

Advertenties

4 reacties op Over mezelf

  1. Rien zegt:

    ziet er fantastisch uit! Mooi concept en leuk die verhalen en foto’s van Houston en zo. Hou je site in de gaten en bij de volgende beurs ben ik beslist present!

  2. marina geelhoed zegt:

    mooie en aparte stoffen, heb je ook een winkel?

    • Hallo Marina, Quiltboutique is een online webshop en heeft helaas geen winkel. Wij zijn wel aanwezig op de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk (10-11-12 april)waar wij een stand hebben en veel stoffen meebrengen. Ik hoop je daar te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s